Vill du sälja?

Så här går det till att sälja till oss

 

Om du vill sälja eller byta utrustning så kontakta oss via webshop@halmfoto.se eller via Facebook. Skriv i ditt meddelande vad för utrustning du vill sälja. Var så noggrann du kan i beskrivningen.

Ange modellnummer, årsmodell, allmänt skick och specifika fel för att vi ska kunna göra en så bra bedömning av värdet på din utrustning som möjligt. Bifoga gärna bilder på din utrustning och glöm inte eventuella tillbehör.

 

När vi har gjort en bedömning av värdet på din utrustning så får du en preliminär offert av oss. Om du väljer att godta denna så skickar du in utrustningen väl packeterad via valfri frakttjänst. När vi mottagit din utrustning så gör vi en besiktning av utrustningen för att säkerställa att skicket överensstämmer med beskrivningen och betalar ut pengarna enligt överenskommelse.

 

Om beskrivningen eller skicket på utrustningen skulle visa sig inte stämma eller om några andra oegentligheter skulle uppstå så förbehåller vi oss rätten att erbjuda ett lägre pris för utrustningen. Skulle detta inte godtas eller om utrustningen bedöms inte vara möjlig att sälja vidare så skickar vi tillbaka utrustningen till dig kostnadsfritt. Fraktkostnader för leverans till oss betalas inte tillbaka.

Villkor

 

Priser och betalning

Begagnade varor säljs utan avdragbar moms.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

 

Öppet köp

Öppet köp gäller i 14 dagar räknat från den dag då du tog emot varan. Vid retur av en vara ska butiken kontaktas och varan skickas tillbaka i oförändrat skick från köptillfället. Eventuell returfrakt betalas av köparen. När varan har returnerats betalas köpekostnaden tillbaka enligt överenskommelse. Fraktkostnader betalas ej tillbaka.

 

Fraktvillkor

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

 

Reklamationer

Om varan inte uppfyller dina förväntningar så var god kontakta butiken.

 

 

INFO

 

Välkommen till Webbshoppen på halmfoto. Vi köper, byter och säljer begagnad fotoutrustning och är särskilt specialiserade på Canonprodukter.

 

Vi funktionstestar alla våra produkter innan försäljning. Alla eventuella avvikelser estetiskt och funktionsmässigt framgår i produktbeskrivningen.

 

Vill du sälja eller byta kamerautrustning, oavsett fabrikat, tveka inte att höra av dig via webshop@halmfoto.se

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och en trygg affär.

LEVERERAR

INOM SVERIGE

Copyright @ All Rights Reserved