Vill du sälja?

Så här går det till att sälja till oss

 

Om du vill sälja eller byta utrustning så kontakta oss via webshop@halmfoto.se eller via Facebook. Skriv i ditt meddelande vad för utrustning du vill sälja. Var så noggrann du kan i beskrivningen.

Ange modellnummer, årsmodell, allmänt skick och specifika fel för att vi ska kunna göra en så bra bedömning av värdet på din utrustning som möjligt. Bifoga gärna bilder på din utrustning och glöm inte eventuella tillbehör.

 

När vi har gjort en bedömning av värdet på din utrustning så får du en preliminär offert av oss. Om du väljer att godta denna så skickar du in utrustningen väl packeterad via valfri frakttjänst. När vi mottagit din utrustning så gör vi en besiktning av utrustningen för att säkerställa att skicket överensstämmer med beskrivningen och betalar ut pengarna enligt överenskommelse.

 

Om beskrivningen eller skicket på utrustningen skulle visa sig inte stämma eller om några andra oegentligheter skulle uppstå så förbehåller vi oss rätten att erbjuda ett lägre pris för utrustningen. Skulle detta inte godtas eller om utrustningen bedöms inte vara möjlig att sälja vidare så skickar vi tillbaka utrustningen till dig kostnadsfritt. Fraktkostnader för leverans till oss betalas inte tillbaka.

 

INFO

 

Välkommen till Webbshoppen på halmfoto. Vi köper, byter och säljer begagnad fotoutrustning och är särskilt specialiserade på Canonprodukter.

 

Vi funktionstestar alla våra produkter innan försäljning. Alla eventuella avvikelser estetiskt och funktionsmässigt framgår i produktbeskrivningen.

 

Vill du sälja eller byta kamerautrustning, oavsett fabrikat, tveka inte att höra av dig via webshop@halmfoto.se

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och en trygg affär.

VI LEVERERAR

INOM SVERIGE